Kirjautumisohjeet Katso tästä
Rekisteröityminen: uusi asiakas
Rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen laina-arvion
yhteydessä.
Kun teet laina-arvion, saat kirjautumistiedot s-postiisi.
 
Asiakaskirjautuminen:
Jos olet jo asiakkaamme, voit kirjautua syöttämällä 
käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjaudu sivulla.
 
Huutokauppaan rekisteröityminen: Huuda valitsemaasi
tuotetta ja saat tarkat ohjeet.
Kirjautumis ohjeet
Rekisteröityminen: uusi asiakas
Rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen laina-arvion yhteydessä.
Kun teet laina-arvion, saat kirjautumistiedot s-postiisi.
 
Asiakaskirjautuminen:
Jos olet jo asiakkaamme, voit kirjautua syöttämällä 
käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjaudu sivulla.
 
Huutokauppaan rekisteröityminen: Huuda valitsemaasi tuotetta ja saat rekisteröitymisohjeet.

Lainaa luottotiedottomalle

Panttilainaamo Takuupantti tarjoaa panttilainaa täysi-ikäisille henkilöille koko Suomessa. Takuupantti tarjoaa lainaa luottotiedottomalle, kunhan lainalle löytyy riittävä vakuus. Jos lainaa ei maksa panttilainaamolle takaisin, realisoi panttilainaamo lainan vakuuden. Tästä ei kuitenkaan tule asiakkaalle maksuhäiriömerkintää.

Lainan hakeminen ilman luottotietoja

Maksuhäiriömerkinnälle on useita usein käytettyjä termejä kuten luottotietomerkintä ja luottorekisterimerkintä. Arkikielessä puhutaan usein myös siitä, että henkilö menettää luottotietonsa. Luottotiedottomalle moni asia arjessa voi olla haastavaa.

Esimerkiksi vuokranantajat saattavat katsoa pahalla maksumerkintöjä. Samaten toisinaan puhelinliittymän avaaminen ei onnistu, jos henkilöllä on maksuhäiriömerkintöjä. Lainan saaminen hankaloituu yhtä lailla, sillä pankit ovat varovaisia antamaan lainaa luottotiedottomalle.

Arjen kulut ja unelmat eivät usein kuitenkaan katso luottotietoja. Näin ollen toisinaan joutuu hakemaan lainaa ilman luottotietoja. Näissä tilanteissa saattaa törmätä useisiin umpikujiin, mutta tilanne ei ole kuitenkaan suinkaan toivoton. Panttilainaamo Takuupantti antaa sinulle lainaa esimerkiksi koruja, autoa tai muuta omaisuuserää vastaan!

Älä ota kulutusluottoa – ota panttilaina

Tarve lainata rahaa ei katso luottotietoja. Elämä voi tuoda eteen tilanteita, joissa aiemmista maksuhäiriömerkinnöistä huolimatta on tarve saada lainaa ilman luottotietoja. Esimerkiksi arjen suuret kulut voivat yllättää, jolloin tarvitsee löytää pankki, joka on valmis myöntämään lainaa luottotiedottomalle.

Lisäksi maksuhäiriöistä eroon pääseminen ja luottojen, lainojen ja velkojen maksaminen vaatii pääomaa. Näin ollen toisinaan on tilanteita, joissa täytyy hakea lainaa ilman luottotietoja ja on löydettävä pankki, joka on valmis myöntämään lainaa luottotiedottomalle. Näissä tilanteissa panttilainaamo Takuupantti on apunasi!

Panttilainaamo Takuupantti – Lainaa ilman luottotietoja

Panttilainaamo Takuupantti ymmärtää, että elämäntilanteet ja taloudelliset olosuhteet vaihtelevat.

Luottotietojen menetys voi johtua monista syistä, kuten maksamattomista laskuista tai kulutusluotoista. Tästä syystä Takuupantti keskittyy asiakkaidensa nykytilanteeseen ja tulevaisuuden maksukykyyn, tarjoten mahdollisuuden saada lainaa myös luottotiedottomana.

Me Takuupantissa tarjoamme mahdollisuuden lainata rahaa myös niille, jotka ovat menettäneet luottotietonsa. Aloita panttilainausprosessi jo tänään!