Huutokaupan usein kysytyt kysymykset

Panttilainaamo Takuupantin huutokauppa on käynnissä kerran kuukaudessa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden huutaa ja ostaa erilaisia esineitä, jotka ovat jääneet lunastamatta panttilainaamossamme. Jos sinulla on kysyttävää huutokaupasta, löydät sivun alalaidasta huutokaupan usein kysytyt kysymykset. 

Takuupantin huutokauppa

Takuupantin verkossa järjestettävä huutokauppa on käynnissä kerran kuukaudessa. Olipa kiinnostuksesi kohteena antiikkiesineet, korut, taide, merkkilaukut, arvokellot tai muut erikoistuotteet, Takuupantin huutokaupassa on jokaiselle jotakin.

Huutokaupastamme voit tehdä ainutlaatuisia löytöjä todella edullisin hinnoin. Huutokaupassa olevat tuotteet ovat sellaisia, joita asiakkaat eivät ole lunastaneet takaisin, kun laina-aika on päättynyt. Ne myydään siinä kunnossa, kun tuotteet ovat meille saapuneet. Pyrimme lisäämään jokaiseen huutokauppatuotteeseen mahdollisimman tarkan kuvauksen sekä kuvat, jotta tuotteiden kunto ja yksityiskohdat tulevat selkeästi esille.

Huutokaupan usein kysytyt kysymykset

Huutokauppa järjestetään verkossa osoitteessa takuupantti.fi/huutokauppa.

Takuupantin huutokaupassa myydään arvotavaroita, joita ei ole lunastettu takaisin. Huutokaupasta löytyy muun muassa erilaisia koruja, arvokelloja, merkkilaukkuja, taide-esineitä, kulkuneuvoja, soittimia, erilaisia jalometalliesineitä, antiikkia sekä paljon muuta.

Huutokauppa järjestetään kerran kuukaudessa. Ilmoitamme tästä aina etukäteen.

Kyllä. Sinun tulee kirjautua pankkitunnuksilla sisään, ennen kuin pääset huutamaan tuotteita.

Joillakin kohteilla saattaa olla minimihinta. Tämä on alin hinta, jolla myyjä on valmis myymään kohteen.

Hyväksymme useimmat pankki- sekä luottokortit, joilla voit maksaa ostamasi tuotteet. Jos haluat maksaa käteisellä, on sinun tultava liikkeeseemme Turkuun

Me postitamme tuotteesi sinulle huutokaupan jälkeen heti, kun maksu näkyy meillä. Jos haluat noutaa tuotteet itse, ovat ne noudettavissa Turusta liikkeestämme. Itse noudettaessa, voit maksaa tuotteesi myös käteisellä.

Kyllä, jokaisella tuotteella on kiinteät korotukset.

Jos huutokauppahinta on:

1 €-50 €, on kiinteä korotus 2 €.

51 €-100 €, on kiinteä korotus 5 €.

101 €-300 €, on kiinteä korotus 10 €.

301 €-1000 €, on kiinteä korotus 20 €.

1001 €-2000 €, on kiinteä korotus 50 €.

Yli 2001 €, on kiinteä korotus 100 €.

Kyllä. Voit jättää huutoja useammalle tuotteelle saman huutokaupan aikana.

Jos huuto jää syystä tai toisesta maksamatta, palautuu tuote Takuupantille, ja se myydään myöhemmin verkkokaupassa tai myymälässä.

Tuotteita voi välillä poistua huutokaupasta. Tämä perustuu lakiin panttilainauslaitoksista, jossa panttilainaamon asiakkaalla on oikeus hoitaa lainahoitamisesta aiheutuneet kulut tuotteen myyntiin asti. 

Postitamme tuotteen heti, kun maksun suoritus näkyy meidän tilillämme.

Tuotteet ovat nähtävillä Turussa liikkeessämme. Laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@takuupantti.fi, voimme lähettää lisäkuvia tuotteista pyydettäessä. Pyrimme kuitenkin lisäämään kaikista tuotteista tarvittavan tarkat kuvat sekä kuvaukset.

Jokaiselle huutokauppakohteelle on määritelty selkeä päättymisaika, joka näkyy tuotteen tiedoissa huutokaupassa.

Kyllä Takuupantin huutokaupan sivusto käyttää uusinta suojaustekniikkaa suojatakseen henkilökohtaiset tietosi ja maksutietosi.

Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@takuupantti.fi tai soittaa meille numeroon 0103482933.