Panttilainaamo

Panttilainaamo on perinteinen ja luotettava keino saada nopeaa rahoitusta. Se tarjoaa joustavan ratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin ilman monimutkaisia lainaprosesseja tai luottotarkistuksia. Panttilainaamosta jokainen täysi-ikäinen voi saada lainaa erilaisia arvoesineitä vastaan ilman pelkoa, että tavarat menettää lopullisesti. Panttilainaamot järjestävät myös huutokauppoja, joista voi tehdä löytöjä edullisin hinnoin.

Panttilainaamo Takuupantin kautta voit tehdä arvonmäärityksen arvoesineestäsi ja saat lainatarjouksen samantien!

Mitä lähettää panttilainaamoon lainan vakuudeksi?

Voit lähettää panttilainaamoon lainan vakuudeksi erilaisia arvotavaroita. Yleisin arvotavara, jota panttilainaamoihin lähetetään, on kulta. Vastaanotamme myös muita jalometalleja, kuten hopeaa, palladiumia ja platinaa. Jalometallien lisäksi voit lähettää, meille erilaisia koruja, arvokelloja, merkkilaukkuja, laatuelektroniikkaa sekä taidetta ja antiikkia. Turun toimipisteemme ottaa vastaan myös erilaisia kulkuneuvoja, kuten autoja, moottoripyöriä sekä veneitä.

Takuupantti - panttilainaamo verkossa

Kun tarvitset rahoitusta nopeasti, panttilainaamo on palveluksessasi. Saat meiltä Takuupantissa lainatarjouksen samantien, riippumatta siitä, missä päin Suomea olet. Postita vain arvoesineesi meille ja voit saada rahat saman päivän aikana.

Takuupantissa sinua palvellaan nopeasti, luotettavasti ja ymmärryksellä. Kokeile digitaalista panttilainauspalveluamme jo tänään!