Panttilainaamo Takuupantti

Panttilainaamo Takuupantti tarjoaa nopean ja luotettavan rahoitusvaihtoehdon kaikille täysi-ikäisille. Saat meiltä lainaa erilaisia arvotavaroita vastaan ilman pelkoa siitä, että menetät tavarasi lopullisesti. Arvotavaran saa lunastettua takaisin, kun maksaa meille lainan ja korot.

Järjestämme myös joka kuukausi huutokaupan, josta voit tehdä upeita ja ainutlaatuisia löytöjä.

Takuupantti tarjoaa helpon ja nopean palvelun, jonka avulla voi määrittää arvoesineiden arvon ja saada lainatarjouksen samantien!

Takuupantti Oy

Takuupantin tavoitteena on tarjota laadukasta palvelua jokaiselle, joka tarvitsee rahoitusta elämän muuttuviin tilanteisiin. Me Takuupantissa ymmärrämme, että elämä voi tuoda eteen odottamattomia kuluja. Siksi me olemme täällä auttamassa rahoituksen kanssa.

Meidät erottaa kilpailijoistamme ainutlaatuinen ja täysin digitaalinen palvelu. Panttilainaamo Takuupantin asiakkaat saavat arvion panttilainastaan heti ja rahat voivat olla tilillä jo saman päivän aikana. Takuupantti tarjoaa helppoa, nopeaa ja vaivatonta rahoituspalvelua. Saat meiltä myös merkkilaukkujen aitoutusta, josta tuleva aitoustodistus on maailmanlaajuinen. 

Järjestämme myös joka kuukausi huutokaupan, jossa voit tehdä ainutlaatuisia löytöjä edullisilla hinnoilla!

Takuupantti - elämän muuttuviin tilanteisiin

Olemme ylpeitä itsenäisestä toiminnastamme ja sitoutuneet tarjoamaan korkeatasoista palvelua kaikille asiakkaillemme. Luomme lainaratkaisuja, jotka tuovat helpotusta asiakkaidemme elämään. Helppo ja nopea verkossa oleva panttilainauspalvelumme auttaa sinua elämäsi muuttuvissa tilanteissa.

Takuupantti – täällä sinua palvellaan nopeasti, luotettavasti ja ymmärryksellä. Kokeile uutta digitaalista panttilainauspalveluamme jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä. Voit asioida liikkeessämme arkisin kello 9-17 ja lauantaisin kello 10-14. Liikkeemme sijaitsee Turun keskustassa osoitteessa Eerikinkatu 7.

Kyllä. Panttilainaa hakiessa pitää olla täysi-ikäinen (vähintään 18 vuotta).

Otamme vastaan kultaa, hopeaa ja muita arvometalleja, sekä kelloja, koruja, laatuelektroniikkaa, taidetta sekä merkkivaatteita ja -kenkiä.

Esineet arvioidaan reilusti ja asiantuntevasti. Arvoon vaikuttaa aina muun muassa tuotteen ikä, kunto, harvinaisuus, alkuperäinen hinta sekä myös markkinahinta. 

Kun esineesi on arvioitu ja lainatarjous hyväksytty, siirrämme rahat tilillesi heti. Liikkeessä asioidessasi voit saada käteistä heti.

Voit lähettää useamman tuotteen samanaikaisesti, joka voi lisätä lainasi kokonaismäärää.

Panttilaina on yleensä kolme (3) kuukautta. Voimme silti sopia myös lyhyemmästä tai pidemmästä laina-ajasta. 

Kyllä. Saat pidennettyä laina-aikaa maksamalla jo kertyneet kulut ja korot.

Saat lunastettua esineesi takaisin maksamalla meille lainasumman, sekä kertyneet kulut ja korot. Tämän jälkeen lähetämme sinulle esineesi takaisin. Halutessasi voit myös noutaa sen Turun toimipisteeltämme.

Voit seurata lainasi tilannetta kirjautumalla Takuupantti.fi-nettisivuille omilla tunnuksillasi. 

Kyllä, palvelumme on täysin turvallinen ja noudattaa kaikkia voimassaolevia lakeja ja määräyksiä. Meillä vakuutena olevat esineet säilytetään turvallisesti koko laina-ajan.

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k