Lainaa autostasi helposti ja joustavasti koko Suomessa

Autopantti tarjoaa lainaa autoasi vastaan. Tarjoamme yksityisille autonomistajille edullista lyhytaikaista lainaa autosta. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat nopeaa taloudellista apua mutta haluavat säilyttää autonsa omistuksessaan. Takuupantti on suomalainen rahoitusyhtiö ja olemme saaneet Avainlippu-merkin toiminnastamme.

Autopantti - Mikä se on?

Lainaa autosta saavat kaikki täysi-ikäiset, eikä luottohäiriömerkintä ole välttämättä esteenä lainan saamiselle. Saat rahat heti lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen tilillesi. 

Laina-aika on yleensä 1-3 kuukautta, mutta laina-aikaa voi jatkaa eteenpäin aina kolmen kuukauden jaksoissa maksamalla siihen mennessä kertyneet kulut ja korot. Lainan voi maksaa takaisin milloin tahansa ennen eräpäivää.

Auton panttilainaus on loistava tapa hyödyntää auton arvoa ilman, että sinun tarvitsee turvautua perinteisiin lainamuotoihin. Auton panttaus on myös erittäin turvallinen ja joustava vaihtoehto äkillisiin taloudellisiin tarpeisiisi, koska se ei missään olosuhteissa aiheuta sinulle luottohäiriömerkintää.

Pyydä laina-arvio autostasi

Esimerkki lainasta

Esimerkiksi 1000 euron lainalle:

Mikäli asiakas on ottanut lainaa 1000 euroa ja maksaa
sen takaisin 3 kuukauden laina-ajan kuluttua, niin lainan korot ovat 118,50 euroa. Kolmen kuukauden jälkeen lainan voi maksaa takaisin tai maksamalla korot ja kulut saa laina-aikaa jatkettua. Lainaa voi myös lyhentää laina-aikana haluamallaan summalla.

Jos sinulla on kysyttävää autopantista, soita asiakaspalveluumme, numeroon 0505342667.