Merkkilaukkujen aitoutus

Merkkilaukkujen aitoutus on nyt helpompaa kuin koskaan ennen, sillä Takuupantti tarjoaa tätä palvelua koko Suomessa. Sinulla on mahdollisuus saada maailmanlaajuinen aitoustodistus merkkilaukustasi, olipa kyseessä sitten panttilainaus, myynti tai pelkkä aitouden varmistaminen. 

Aitouta merkkilaukkusi!

Merkit, joita aitoutamme:

1

Postita merkkilaukkusi meille

Pakkaa ja lähetä merkkilaukkusi Takuupanttiin aitoutusta varten.

2

Tai tuo merkkilaukkusi meille

Voit myös tuoda merkkilaukkusi Takuupanttiin aitoutusta varten.

3

Voit hakea panttilainaa merkkilaukustasi

Voit hakea myös panttilainaa merkkilaukkuasi vastaan Takuupantista.

Entrupy - merkkilaukkujen aitoutus

Me Takuupantissa selvitämme merkkilaukkujen aitouden Entrupyn tekoälyn avulla. Entrupyn teknologia käyttää syvällistä koneoppimista sekä tekoälyä, joiden avulla se tunnistaa tuotteen aitouden. Tekoäly analysoi laukun materiaalin, pinnat, saumat, metalliosat sekä muut yksityiskohdat, joiden perusteella se tunnistaa aitouden. Esimerkiksi Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Bottega Veneta, Celine, Fendi ja Prada ovat brändejä, joille Takuupantti myöntää aitoustodistuksia. Merkkilaukkujen aitoutus maksaa 49€, ja siitä saatava aitoustodistus on maailmanlaajuinen. Takuupantin palvelun kautta saat myös alustavan tarjouksen laukullesi, jos haluat hakea panttilainaa sitä vasten tai myydä laukun.

Hae panttilainaa merkkilaukustasi

Merkkilaukkujen panttilainaus on helppo tapa saada lyhytaikaista rahoitusta elämän muuttuviin tilanteisiin. Me Takuupantissa autamme varmistamaan merkkilaukkujen aitouden, välttämään petoksia sekä varmistamaan asiakkaiden tyytyväisyyden.

Saat palvelumme kautta alustavan arvion merkkilaukkusi arvosta, jos haluat hakea panttilainaa sitä vastaan. Postita merkkilaukkusi meille niin saat aitoustodistuksen tai lainaa sitä vastaan!