Kirjautumisohjeet Katso tästä
Rekisteröityminen: uusi asiakas
Rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen laina-arvion
yhteydessä.
Kun teet laina-arvion, saat kirjautumistiedot s-postiisi.
 
Asiakaskirjautuminen:
Jos olet jo asiakkaamme, voit kirjautua syöttämällä 
käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjaudu sivulla.
 
Huutokauppaan rekisteröityminen: Huuda valitsemaasi
tuotetta ja saat tarkat ohjeet.
Kirjautumis ohjeet
Rekisteröityminen: uusi asiakas
Rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen laina-arvion yhteydessä.
Kun teet laina-arvion, saat kirjautumistiedot s-postiisi.
 
Asiakaskirjautuminen:
Jos olet jo asiakkaamme, voit kirjautua syöttämällä 
käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjaudu sivulla.
 
Huutokauppaan rekisteröityminen: Huuda valitsemaasi tuotetta ja saat rekisteröitymisohjeet.

Yleisimmät esineet panttilainaamossa

Panttilainaamossa liikkuu päivittäin monenlaisia erilaisia esineitä, mutta tietyt kategoriat nousevat päivittäin ylitse muiden. Yleisimmät esineet panttilainaamossa ovat kulta ja erilaiset siitä tehdyt esineet kuten korut, hopea ja erityisesti hopea-aterimet, arvokellot sekä merkkilaukut. Panttilainaamossa nämä esineet tarjoavat nopean tavan saada rahoitusta, nopeasti ja turvallisesti.

Kulta ja korut ovat yleisimmät esineet panttilainaamossa

Kulta ja erilaiset korut ovat panttilainaamon kestosuosikkeja sekä yleisimmät esineet panttilainaamossa. Ne eivät ainoastaan säilytä arvoaan ajan saatossa, vaan usein niiden arvo jopa kasvaa. Korujen, kuten sormusten, kaulakorujen ja rannekorujen, lisäksi kultaharkot ja -kolikot ovat yleisiä pantin vakuuksia. Korujen arvo määräytyy paitsi kullan markkinahinnan, myös niiden historiallisen arvon perusteella. Arvoon vaikuttaa myös mahdollinen tunnettu tekijä, kuten Antero Ojala.

Hopea

Hopea on toisena listalla yleisimmät esineet panttilainaamossa. Erilaisia hopeaesineitä, jotka kelpaavat panttilainaamoon lainan vakuudeksi ovat hopea-aterimet, -korut sekä esimerkiksi hopeakolikot. Perintönä saadut aterimet tai keräilyharvinaisuudet voivat olla merkittävän arvokkaita. Monet ihmiset eivät välttämättä käytä näitä aarteitaan päivittäin, joten panttilainaamo tarjoaa helpon tavan muuttaa ne rahaksi tarpeen tullen.

Arvokellot

Arvokellot, kuten Rolex, Omega ja Patek Philippe, ovat ajan mittaan osoittautuneet erinomaisiksi investoinneiksi. Ne eivät ainoastaan kerro aikaa, vaan myös tarinoita, perintöä ja designin huippua. Panttilainaamossa arvokellot ovat avain isompaan lainasummaan, kiitos niiden jatkuvasti kasvavan keräilijäkunnan ja arvostuksen. Yksi panttilainaamisen eduista on se, ettei sinun tarvitse luopua arvokkaasta kellostasi lopullisesti, rahoituksen saamiseksi.

Merkkilaukut

Merkkilaukut ovat modernin ajan aarteita, jotka säilyttävät arvonsa hyvin. Merkit kuten Louis Vuitton, Chanel ja Hermes ovat erittäin haluttuja panttilainaamoissa. Laukkujen kunto ja malli vaikuttavat suuresti niiden arvoon, ja hyvin pidetyt klassikot voivat tuoda merkittävän summan lainaa. Kaikki mahdolliset lisätarvikkeet, kuten laatikko ja suojapussi, nostavat aina panttilainan summaa.

Olipa kyseessä sitten tarve nopealle käteiselle tai halu turvata perheen taloudellinen tulevaisuus, panttilainaamo tarjoaa luotettavan ja turvallisen väylän muuttaa yleisimmät esineet panttilainaamossa väliaikaiseksi rahoitukseksi. Jos sinulla on kysyttävää panttilainauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, he auttavat sinua mielellään!