Turun Panttilainaamo

Takuupantin pääkonttori osoitteessa Eerikinkatu 7 on kotimainen, luotettava ja ammattitaitoinen panttilainaamo. Turun Panttilainaamosta saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua sekä räätälöityjä lainaratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi.

Mitä Turun Panttilainaamoon voi viedä vakuudeksi?

Turun Panttilainaamo hyväksyy lukuisia arvokkaita esineitä panttilainan vakuudeksi. Siellä on mahdollista panttilainata niin kultaa kuin muitakin jalometalleja, elektroniikkaa, arvokelloja, soittimia, taidetta, merkkilaukkuja ja vintage-tuotteita sekä jopa erilaisia kulkuneuvoja. Turun Panttilainaamossa lainan vakuudet pidetään aina varmassa säilytyksessä kassakaapissa, ja kulkuneuvot säilötään vartioidussa hallissa koko laina-ajan.

Miten Turun Panttilainaamo eroaa muista panttilainaamoista?

Turun Panttilainaamolla on käytössään Entrupy, merkkilaukkujen aitoutusväline, jonka avulla voidaan varmistaa sataprosenttisesti merkkilaukun aitous. Entrupyn antama aitoustodistus on maailmanlaajuinen ja se toimii yleisimpien merkkien kanssa, kuten esimerkiksi Louis Vuitton, Chanel, Gucci ja Fendi. Turun Panttilainaamo tekee myös kotikäyntejä asiakkaiden luokse, jotta se voi olla mahdollisimman joustava ja palveleva asiakkaiden elämän muuttuvissa tilanteissa.

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k