Taide ja antiikki

Taide ja antiikki on helppoa huutokaupata Takuupantin digitaalisen huutokaupan avulla. Voit löytää huutokaupastamme ainutlaatuisia aarteita sekä saat nauttia huutokauppa kokemuksesta kotoa käsin, missä päin Suomea tahansa.

Taiteen ja antiikin myynti huutokaupassa

Takuupantin verkkohuutokauppa on suunniteltu tarjoamaan helppo pääsy taideteoksien ja antiikkiesineiden valikoimaan. Verkossa tapahtuva huutokauppa mahdollistaa laajan yleisön koko Suomessa, ja käyttäjäystävällinen verkkohuutokauppa tekee kokemuksesta sujuvan ja mielekkään kaikille osapuolille.

Me Takuupantissa panostamme kohteiden laatuun ja aitouteen. Jokainen myyntiin tuleva kohde käy läpi tarkan arvioinnin ja autentikoinnin, jotta ostajat voivat olla varmoja kohteen alkuperästä ja arvosta. Tuotteen arvioinnin yhteydessä kootaan tietoja sen historiasta ja alkuperästä sekä mahdollisesta harvinaisuudesta.

Turvallinen huutokauppa

Jokainen taideteos ja antiikkiesine, joka lähetetään huutokauppaamme, käy läpi tarkan arvioinnin ja tutkimuksen, jossa määritellään sen aitous, kunto ja markkina-arvo. Tämä takaa, että ostajat voivat tehdä tarjouksia luottavaisin mielin, tietäen, että heidän hankkimansa kohteet ovat aitoja sekä arvokkaita.

Taiteen ja antiikin ostaminen Takuupantin huutokaupasta on helppoa ja turvallista. Alustan välityksellä voit tehdä tarjouksia reaaliajassa ja seurata huutokaupan etenemistä mukavasti omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi. Takuupantti takaa turvallisen kaupankäynnin ja huolehtii sekä myyjien että ostajien oikeuksista huutokaupan kaikissa vaiheissa.

Tutustu huutokauppaan jo tänään

Takuupantti pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen alustan taiteen ja antiikin huutokauppaan. Olitpa sitten etsimässä uutta kotia taide-esineellesi tai haluat lisätä kokoelmaasi jonkin ainutlaatuisen ja arvokkaan teoksen, Takuupantti toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan verkkohuutokauppaan.

Tutustu jo tänään huutokauppaamme ja koe itse, kuinka helppoa, turvallista ja jännittävää taiteen kaupankäynti voi olla.

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k