Tag Heuer

Arvokello Tag Heuer

Tag Heuer on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista kellomerkeistä, ja siihen liittyy useita syitä. Ensinnäkin, Tag Heuer -kellojen laatu ja kestävyys ovat huippuluokkaa, ja sen kellot valmistetaan käsityönä Sveitsissä. Tag Heuer on myös tunnettu innovaatioistaan, kuten tarkkojen kronografien ja avantgardistisen muotoilun kehittämisestä.

Tag Heuer -yhtiön historia ulottuu vuoteen 1860, jolloin Edouard Heuer perusti yhtiön Saint-Imierissä, Sveitsissä. Tag Heuer on saavuttanut mainetta erityisesti tarkkuuskronografiensa ansiosta ja on ollut läheisesti yhteydessä moottoriurheiluun. Ikoniset mallit, kuten Carrera ja Monaco, ovat esimerkkejä yhtiön sitoutumisesta sekä innovaatioon että perinteisiin.

Tag Heuerin kellot toimivat loistavasti lainan vakuutena panttilainaamossa, koska niiden arvo on helposti määriteltävissä ja ne säilyttävät arvonsa hyvin. Panttilainaamo Takuupantti Oy luottaa Tag Heuer -kellojen jälleenmyyntiarvoon ja niiden tunnistettavuuteen, mikä tekee niistä loistavan vakuuden. Näin Tag Heuer -kellojen omistajat voivat käyttää kellojaan rahan lainaamiseen ilman, että heidän tarvitsee myydä arvokasta kelloaan.

Hae lainaa Tag Heueria vastaan!

Lainaa Tag Heueria vastaan

Saat meiltä panttilainaamo Takuupantista pikaista panttilainaa Tag Heuerin kelloasi vastaan. Laina-arvoon vaikuttaa kellon malli, vuosimalli, kunto, tehdyt huollot sekä mukana tuleva laatikko, takuutodistus sekä alkuperäinen ostokuitti. Kun tuot tai lähetät kellosi meille, otathan kaikki mahdolliset kelloon kuuluvat tarvikkeet ja todistukset mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää Tag Heuerin panttaamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään! Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@takuupantti.fi tai soita numeroon 0505342667.