Sormukset

Yksi yleisimmistä esineistä, joita panttilainaamoon tulee, ovat sormukset, ja niiden panttilainaus tarjoaakin kätevän tavan hankkia rahaa nopeasti. Sormusten arvo voi vaihdella paljonkin materiaalin, jalokivien, brändin ja kunnon mukaan. Takuupantti myöntää panttilainaa sormuksista, juuri sinun elämäsi muuttuviin tilanteisiin.

Varsinkin kulta- ja valkokultasormukset ovat erittäin haluttuja, sillä niiden metallin arvo on helposti määriteltävissä, sekä varsinkin kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Arvostamme panttilainaamossa myös jalokiviä, etenkin timantteja, jotka nostavat sormuksen arvoa. Timantin arvoon taas vaikuttaa sen koko, puhtaus, laatu ja väri.

Laske Takuupantin verkkopalvelun avulla helposti ja nopeasti arvio lainallesi, ja postita arvoesineesi meille. Kun tuote on saapunut meille, tarkistamme sen ja hyväksymme lainatarjouksen, jonka jälkeen saat rahat tilillesi saman tien. 

Takuupantti

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k