Rolex

Arvokello Rolex

Rolex on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista kellomerkeistä, ja siihen liittyy useita syitä. Ensinnäkin Rolex-kellojen laatu ja kestävyys ovat huippuluokkaa, ja kaikki kellot valmistetaan käsityönä Sveitsissä. Rolex on myös tunnettu innovaatioistaan, kuten vedenkestävästä Oyster-kuoresta ja automaattisesta kellojen vetomekanismista.

Rolex-kellot voivat toimia lainan vakuutena panttilainaamossa, koska niiden arvo on helposti määriteltävissä ja ne säilyttävät arvonsa hyvin. Panttilainaamo Takuupantti luottaa Rolex-kellojen jälleenmyyntiarvoon ja niiden tunnistettavuuteen, mikä tekee niistä luotettavan vakuuden. Näin Rolex-kellojen omistajat voivat käyttää niitä rahan lainaamiseen ilman, että heidän tarvitsee myydä arvokasta kelloaan.

Rolexin historia ulottuu vuoteen 1905, jolloin Hans Wilsdorf ja Alfred Davis perustivat yhtiön Lontoossa. Yhtiö siirsi toimintansa Sveitsiin vuonna 1919 ja otti nimekseen Rolex. Rolex on saavuttanut mainetta mm. ensimmäisen vedenkestävän kellon, Oysterin, ja maailman ensimmäisen automaattisen päivämääränäytön, Datejustin, kehittäjänä.

Takuupantti Oy tarjoaa panttilainaa Rolex-kelloja vastaan. Täytä ilmainen lainatarjous, ja saat meiltä vastauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Hae lainaa Rolexia vastaan!

Lainaa Rolexia vastaan

Saat meiltä panttilainaamo Takuupantista pikaista panttilainaa Rolexiasi vastaan. Laina-arvoon vaikuttaa kellon malli, vuosimalli, kunto, tehdyt huollot sekä mukana tuleva laatikko, takuutodistus sekä alkuperäinen ostokuitti. Kun tuot tai lähetät kellosi meille, otathan kaikki mahdolliset kelloon kuuluvat tarvikkeet mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää Rolexin panttaamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään! Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@takuupantti.fi tai soita numeroon 0505342667.