Rolex-kellojen panttilainaus

Rolex on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista kellobrändeistä maailmassa. Se edustaa ylellisyyttä, laatua ja ajattomuutta. Rolexin maine, laatu sekä design tekevät niistä erittäin haluttuja. Rolex-kellojen panttilainaus on turvallinen keino saada rahaa, kun sitä tarvitset. Panttilainaus on kasvava trendi, joka tarjoaa omistajalleen tilapäistä taloudellista helpotusta.

Rolex-kellon panttilainaaminen on helppoa Takuupantissa. Lähetä vain kello meille, ja me Takuupantissa arvioimme sen arvon, johon vaikuttaa muun muassa kellon kunto, ikä, malli, harvinaisuus sekä markkinatilanne. Muista lähettää kellon mukana myös mahdolliset aitoustodistukset, alkuperäinen laatikko sekä paperit, sillä ne voivat lisätä kellosi arvoa.

Rolex-kellon panttilainaus on nopea tapa muuntaa kellon arvo käteiseksi. Saat kellon takaisin itsellesi, kun olet maksanut lainan takaisin. 

rolex-kellojen-panttilainaus-takuupantti

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k