Rannekorut

Rannekorut ovat haluttu esine panttilainaamoissa. Ne voivat olla arvokkaita, riippuen niiden materiaalista, suunnittelusta sekä mahdollisista jalokivistä. Jalometallit, kuten kulta, hopea ja platina, ovat suuresti arvostettuja panttilainaamoissa, ja erityisesti korkean karaatin kultaiset rannekorut ovat haluttuja. 

Kuten muidenkin korujen, myös rannekorujen panttilainaus alkaa arvionnilla. Takuupantin asiantuntijat arvioivat rannekorun arvon sen materiaalin, kunnon, iän ja harvinaisuuden sekä mahdollisten jalokivien perusteella. Yleisesti ottaen, rannekorut ovat yleensä hyvä vakuus panttilainalle. 

Rannekorujen panttilainaus on hyvä vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat nopeasti rahaa, ja joilla on arvokkaita rannekoruja. Panttilainaus on nopea ja yksinkertainen prosessi, joka voi tarjota välittömän rahallisen avun. 

Laske Takuupantin verkkopalvelun avulla helposti ja nopeasti arvio lainallesi, ja postita arvoesineesi meille. Kun tuote on saapunut meille, tarkistamme sen ja hyväksymme lainatarjouksen, jonka jälkeen saat rahat tilillesi saman tien. 

panttilainaa-rannekoruista-takuupantti

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k