Platina

Platina on arvostettu ja haluttu jalometalli, joka on tunnettu sen ainutlaatuisista ominaisuuksista, kuten kestävyydestä, korroosionkestävyydestä ja hienosta ulkonäöstä. Platinan arvo määräytyy sen painon ja puhtauden perusteella. Myös platinan markkinahinta vaikuttaa sen arvoon.

Kun asiakas lähettää platinatuotteensa meille Takuupanttiin, arvioivat asiantuntijamme sen perusteellisesti. He tarkistavat platinan aitouden, määrittävät puhtauden sekä punnitsevat sen. Tarkistuksen jälkeen asiantuntijat tekevät lainatarjouksen. Lainatarjous perustuu platinan puhtauden, painon ja aitouden lisäksi myös sen hetkiseen markkinahintaan sekä platinatuotteen kuntoon.

Monet asiakkaat panttilainaavat platinatuotteitaan, kun he tarvitsevat nopeasti käteistä. Panttilainaus onkin erinomainen vaihtoehto, kun asiakas ei halua luopua platinatuotteistaan kokonaan. Vakuuden saa takaisin, kun asiakas maksaa lainan takaisin panttilainaamoon. Voit aloittaa platinatuotteidesi panttilainauksen alla olevasta linkistä!

platinan-panttilainaus-takuupantti

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k