Pelikonsolien panttilainaus

Pelikonsolit ovat monille paitsi viihteen lähde, myös arvokas omaisuus. Oli kyseessä sitten PlayStation, Xbox tai jokin muu suosittu pelikonsoli, voit hyödyntää sen arvoa tiettyjen taloudellisten haasteiden yhteydessä. Pelikonsolien panttilainaus on noussut suosituksi ratkaisuksi niille, jotka tarvitsevat nopeaa käteistä.

Panttilainaus on yksinkertainen prosessi. Lähetä pelikonsoli panttilainaamoomme, jossa asiantuntijamme arvioivat sen kunnon, mallin ja markkina-arvon. Sen jälkeen saat tarjouksen lainasummasta. Kun laina hyväksytään, rahat maksetaan sinulle heti, ja pelikonsoli jää panttilainaamomme säilytykseen. Panttilainauksessa edellytämme voimassa olevaa takuuta ja kuittia siitä. Myös kaikki lisävarusteet, kuten johdot ja ohjaimet, nostavat lainasummaa.

Pelikonsolien panttilainaus on nopea ja kätevä keino saada rahaa lyhytaikaiseen tarpeeseen. Se tarjoaa joustavan ratkaisun ilman monimutkaisia luottotarkistuksia, ja antaa sinulle mahdollisuuden saada pelikonsolisi takaisin, kun tilanteesi paranee.

joystick, console, video games-1216816.jpg

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k