Panttilainaamon huutokauppa

Panttilainaamon huutokauppa on tapahtuma, jossa arvotavarat, joita ei ole lunastettu, löytävät uuden kodin. Valikoima panttilainaamon huutokaupassa on vaihteleva ja monipuolinen. Takuupantin huutokaupassa on tarjolla monenlaisia arvoesineitä, aina koruista ja antiikkiesineistä merkkilaukkuihin ja arvokelloihin saakka. Huutokaupassa voit tehdä ainutlaatuisia löytöjä edulliseen hintaan.

Miten panttilainaamon huutokauppa toimii?

Kun esineitä lähetetään lainan vakuudeksi Takuupanttiin, niille määritellään laina-aika, jonka aikana omistaja voi lunastaa esineensä takaisin. Mikäli näin ei tapahdu, esine siirtyy panttilainaamon huutokauppaan. Tämä antaa ostajalle mahdollisuuden hankkia laadukkaita tuotteita alhaisemmilla hinnoilla kuin mitä tavallisissa liikkeissä olisi tarjolla. Huutokaupassa korkein tarjous voittaa, ja esine myydään korkeimman tarjouksen tehneelle henkilölle.

Tutustu panttilainaamon huutokauppaan jo tänään!

Takuupantin huutokauppa on erinomainen tilaisuus löytää ainutlaatuisia esineitä edulliseen hintaan. Kun ostat tuotteita Takuupantin huutokaupasta, saat aitoja ja autenttisia esineitä luotettavasta lähteestä. Olitpa sitten intohimoinen keräilijä tai etsit jotain erityistä, panttilainaamon huutokauppa on paikka, josta voit löytää todellisia aarteita. Löydät huutokaupasta lisää tietoa huutokaupan UKK-sivulta.

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k