Panttilainaamo Porvoo

Takuupantti on moderni panttilainaamoalan toimija, ja se palvelee asiakkaitaan koko suomen alueella digitaalisesti. Voit tehdä ilmaisen arvonmäärityksen kotisohvaltasi, ja saat lainatarjouksen samantien. Takuupantti Oy vastaa toimituskuluista koko suomen alueella ja lähetykset on vakuutettu. 

Porvoo on historiallinen kaupunki Etelä-Suomessa. Se on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, tunnettu idyllisestä vanhastakaupungistaan ja punaisista aittoistaan joen varrella. Porvoo yhdistää kauniisti historian, kulttuurin ja luonnon. Panttilainaamo Porvoo – takuulla paras hinta arvotavarastasi.

Takuupantti

Turvallinen ja helppo lainapalvelu

Elämässä voi tulla eteen yllättäviä tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti rahoitusta. Takuupantin digitaalinen palvelu tekee lainanhakuprosessista nopean ja yksinkertaisen. Ei monimutkaisia papereita tai pitkiä odotusaikoja – voit saada tarvitsemasi summan jopa samana päivänä.

Takuupantti tarjoaa asiakkailleen nopean arvion arvotavaroista ja varmistaa reilun hinnan jokaiselle esineelle. Meillä Takuupantissa, palvelu on yksinkertaista ja läpinäkyvää. 

Takuupantista saat rahat heti

Arvoesineet lainan vakuutena

Voit lähettää meille Takuupanttiin pantin vakuudeksi esimerkiksi erilaisia arvometalleja, koruja, kelloja, merkkilaukkuja, elektroniikkaa sekä paljon muuta arvotavaraa. 

Erilaiset arvoesineet ovat mainio vakuus, kun yllättävä rahantarve yllättää. Takuupantti luo varman, luotettavan ja turvallisen ympäristön, jossa voit hyödyntää esineidesi arvoa erilaisten tarpeidesi mukaan. Läpinäkyvyyden, ammattitaidon ja yksityisyydensuojan ansiosta Takuupantti on luotettava vaohtoehto, kun haluat käyttää arvoesineitäsi lainan vakuutena. 

Järjestämme myös joka kuukausi huutokaupan, jossa asiakkaat voivat tehdä huippulöytöjä erilaisista arvoesineistä. Olitpa sitten hakemassa panttilainaa, myymässä arvotavaroita tai ostoksilla, Takuupantti on palveluksessasi. Ja jos joskus vierailet Turussa, poikkea kivijalkapanttilainaamossamme Turun keskustassa.