Panttilainaamo Lahti

Takuupantti on moderni panttilainaamoalan toimija, ja se palvelee asiakkaitaan koko suomen alueella digitaalisesti. Voit tehdä ilmaisen arvonmäärityksen kotisohvaltasi, ja saat lainatarjouksen samantien. Takuupantti Oy vastaa toimituskuluista koko suomen alueella ja lähetykset on vakuutettu. 

Lahti sijaitsee Etelä-Suomessa, Vesijärven rannalla. Se on tunnettu urheilukaupunkina, erityisesti hiihdon ja mäkihypyn osalta. Lahden design ja moderni arkkitehtuuri ovat myös huomionarvoisia. Sibeliustalo ja radiomasto ovat kaupungin maamerkkejä. Panttilainaamo Lahti – takuulla paras hinta arvotavarastasi.

chain, pearls, jewellery-784422.jpg

Turvallinen ja helppo lainapalvelu

Elämässä voi tulla eteen yllättäviä tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti rahoitusta. Takuupantin digitaalinen palvelu tekee lainanhakuprosessista nopean ja yksinkertaisen. Ei monimutkaisia papereita tai pitkiä odotusaikoja – voit saada tarvitsemasi summan jopa samana päivänä.

Takuupantti tarjoaa asiakkailleen nopean arvion arvotavaroista ja varmistaa reilun hinnan jokaiselle esineelle. Meillä Takuupantissa, palvelu on yksinkertaista ja läpinäkyvää. 

Arvoesineet lainan vakuutena

Takuupantista saat rahat heti

Voit lähettää meille Takuupanttiin pantin vakuudeksi esimerkiksi erilaisia arvometalleja, koruja, kelloja, merkkilaukkuja, elektroniikkaa sekä paljon muuta arvotavaraa. 

Arvoesineet toimivat erinomaisena vakuutena, kun tarvitset nopeaa käteistä. Takuupantti tarjoaa luotettavan ja turvallisen ympäristön, jossa voit hyödyntää esineidesi arvoa tarpeidesi mukaan. Läpinäkyvyyden, asiantuntemuksen ja yksityisyyden kunnioituksen avulla Takuupantti on oikea valinta, kun haluat käyttää arvoesineitäsi lainan vakuutena.

Järjestämme myös joka kuukausi huutokaupan, jossa asiakkaat voivat tehdä huippulöytöjä erilaisista arvoesineistä. Olitpa sitten hakemassa panttilainaa, myymässä arvotavaroita tai ostoksilla, Takuupantti on palveluksessasi. Ja jos joskus vierailet Turussa, poikkea kivijalkapanttilainaamossamme Turun keskustassa.