Panttilainaamo Kouvola

Takuupantti on moderni panttilainaamoalan toimija, ja se palvelee asiakkaitaan koko suomen alueella digitaalisesti. Voit tehdä ilmaisen arvonmäärityksen kotisohvaltasi, ja saat lainatarjouksen samantien. Takuupantti Oy vastaa toimituskuluista koko suomen alueella ja lähetykset on vakuutettu. 

Kouvola sijaitsee Kaakkois-Suomessa, ja se tunnetaan rautatieyhteyksistään ja luonnonkauneudestaan, kuten Repoveden kansallispuistosta. Kouvolan alueella on myös historiallinen Verla, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde. Se on monipuolinen ja kehittyvä kaupunki. Panttilainaamo Kouvola – takuulla paras hinta arvotavarastasi.

panttilainaa-rannekoruista-takuupantti

Turvallinen ja helppo lainapalvelu

Joskus elämässä saattaa tulla eteen yllättäviä tilanteita, joihin tarvitset ripeästi rahoitusta. Verkossa oleva Takuupantin palvelu tekee lainanhausta nopeaa ja helppoa. Voit saada lainasumman jopa samana päivänä, ilman monimutkaisia papereita tai pitkiä odotusaikoja.

Me Takuupantissa tarjoamme asiakkaillemme nopean arvion arvotavaroista. Tarjoamme myös reilut hinnat jokaiselle arvoesineelle, ja toimintamme onkin läpinäkyvää sekä rehellistä.

Takuupantista saat rahat heti

Arvoesineet lainan vakuutena

Voit lähettää meille Takuupanttiin pantin vakuudeksi esimerkiksi erilaisia arvometalleja, koruja, kelloja, merkkilaukkuja, elektroniikkaa sekä paljon muuta arvotavaraa. 

Arvoesineet toimivat erinomaisena vakuutena, kun tarvitset nopeaa käteistä. Takuupantti tarjoaa luotettavan ja turvallisen ympäristön, jossa voit hyödyntää esineidesi arvoa tarpeidesi mukaan. Läpinäkyvyyden, asiantuntemuksen ja yksityisyyden kunnioituksen avulla Takuupantti on oikea valinta, kun haluat käyttää arvoesineitäsi lainan vakuutena.

Järjestämme myös joka kuukausi huutokaupan, jossa asiakkaat voivat tehdä huippulöytöjä erilaisista arvoesineistä. Olitpa sitten hakemassa panttilainaa, myymässä arvotavaroita tai ostoksilla, Takuupantti on palveluksessasi. Ja jos joskus vierailet Turussa, poikkea kivijalkapanttilainaamossamme Turun keskustassa.