Panttilainaamo Joensuu

Takuupantti on moderni panttilainaamoalan toimija, ja se palvelee asiakkaitaan koko suomen alueella digitaalisesti. Voit tehdä ilmaisen arvonmäärityksen kotisohvaltasi, ja saat lainatarjouksen samantien. Takuupantti Oy vastaa toimituskuluista koko suomen alueella ja lähetykset on vakuutettu. 

Joensuu on kaupunki Itä-Suomessa, Pohjois-Karjalan maakunnassa. Se on alueensa kulttuurinen ja taloudellinen keskus. Joensuussa yhdistyvät luonnonläheisyys, kulttuuri ja koulutus, sillä kaupungissa toimii myös Itä-Suomen yliopisto. Panttilainaamo Joensuu – takuulla paras hinta arvotavarastasi.

chain, pearls, jewellery-784422.jpg

Turvallinen ja helppo lainapalvelu

Elämässä voi tulla eteen odottamattomia tilanteita, jolloin rahan tarve on akuutti. Takuupantin verkkopalvelu tekee lainanhausta nopeaa ja vaivatonta. Ei monimutkaisia lomakkeita tai pitkiä odotusaikoja – voit saada tarvitsemasi summan jopa samana päivänä.

Takuupantti mahdollistaa asiakkailleen nopean arvion arvotavaroista ja varmistaa oikeudenmukaisen hinnan jokaiselle arvoesineelle. Takuupantissa palvelu on selkeää sekä läpinäkyvää. 

Takuupantista saat rahat heti

Arvoesineet lainan vakuutena

Voit lähettää meille Takuupanttiin pantin vakuudeksi esimerkiksi erilaisia arvometalleja, koruja, kelloja, merkkilaukkuja, elektroniikkaa sekä paljon muuta arvotavaraa. 

Arvoesineet toimivat erinomaisena vakuutena, kun tarvitset nopeaa käteistä. Takuupantti tarjoaa luotettavan ja turvallisen ympäristön, jossa voit hyödyntää esineidesi arvoa tarpeidesi mukaan. Läpinäkyvyyden, asiantuntemuksen ja yksityisyyden kunnioituksen avulla Takuupantti on oikea valinta, kun haluat käyttää arvoesineitäsi lainan vakuutena.

Järjestämme myös joka kuukausi huutokaupan, jossa asiakkaat voivat tehdä huippulöytöjä erilaisista arvoesineistä. Olitpa sitten hakemassa panttilainaa, myymässä arvotavaroita tai ostoksilla, Takuupantti on palveluksessasi. Ja jos joskus vierailet Turussa, poikkea kivijalkapanttilainaamossamme Turun keskustassa.