Palladium

Palladium on arvostettu jalometalli, jota käytetään laajasti korujen ja teollisuuden saralla. Koska palladium on kevyt eikä se tummu ajan mittaan, on siitä tullut suosittu materiaali korujen valmistuksessa.

Palladiumin panttilainaus on yksinkertaista: Lähetä palladium meille Takuupanttiin, jossa meidän asiantuntijat arvioivat sen. Tuotteen hintaan vaikuttaa senhetkinen markkinahinta, puhtaus sekä paino. Arvioinnin jälkeen saat lainatarjouksen, ja jos hyväksyt sen, saat rahat heti. Saat palladiumin takaisin maksamalla lainan ja siitä kertyneet kulut meille takaisin.

Palladiumin panttilainaus on nopea, helppo ja joustava tapa saada käteistä tarvittaessa. Sen ansiosta voit hyödyntää palladiumin arvoa ilman, että menetät sen omistusoikeutta. Alla olevasta linkistä voit aloittaa panttilainausprosessin saman tien!

palladiumin-panttilainaus-takuupantti

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k