Omega

Arvokello Omega

Omega on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista kellomerkeistä, ja siihen liittyy useita syitä. Ensinnäkin Omega-kellojen laatu ja kestävyys ovat huippuluokkaa, ja kellot valmistetaan käsityönä Sveitsissä. Omega on myös tunnettu innovaatioistaan, kuten coaxial-escapement-mekanismista ja poikkeuksellisesta tarkkuudestaan.

Omega-yhtiön historia ulottuu vuoteen 1848, jolloin Louis Brandt perusti yhtiön La Chaux-de-Fondsissa, Sveitsissä. Omega saavutti nopeasti mainetta tarkkuudestaan ja kestävyydestään, ja vuonna 1932 siitä tuli virallinen ajanottaja olympialaisissa. Lisäksi Omega Speedmaster Professional tuli tunnetuksi ”Moonwatchina”, koska se oli ensimmäinen kello, joka kävi Kuussa Neil Armstrongin ja Buzz Aldrinin mukana vuonna 1969.

Omega-kello toimii hyvin lainan vakuutena panttilainaamossa, koska sen arvo on helposti määriteltävissä ja se säilyttää arvonsa hyvin. Takuupantti luottaa Omega-kellojen jälleenmyyntiarvoon ja niiden tunnistettavuuteen, mikä tekee niistä luotettavan vakuuden. Näin Omega-kellojen omistajat voivat käyttää niitä rahan lainaamiseen ilman, että heidän tarvitsee myydä arvokasta kelloaan.

Takuupantti Oy tarjoaa panttilainaa Omegan kelloja vastaan. Täytä ilmainen lainatarjous, ja saat meiltä vastauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Hae lainaa Omegaa vastaan!

Lainaa Omegaa vastaan

Saat meiltä panttilainaamo Takuupantista pikaista panttilainaa Omegaasi vastaan. Laina-arvoon vaikuttaa kellon malli, vuosimalli, kunto, tehdyt huollot sekä mukana tuleva laatikko, takuutodistus sekä alkuperäinen ostokuitti. Kun tuot tai lähetät kellosi meille, otathan kaikki mahdolliset kelloon kuuluvat tarvikkeet ja todistukset mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää Omegan panttaamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään! Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@takuupantti.fi tai soita numeroon 0505342667.