Kulta

Kullan monimuotoisuus, harvinaisuus ja kyky kestää aikaa ovat tehneet siitä yhden kaikkien aikojen arvostetuimmista metalleista. Kulta määritetään ensisijaisesti sen painon ja puhtauden eli karaattien perusteella. Mitä korkeampi karaatti, sitä puhtaampaa kulta on. 

Kulta on yksi yleisimmistä esineistä, joita panttilainaamoon tuodaan. Kullan panttilainaaminen on helppo tapa saada käteistä ilman, että sitä tarvitsee myydä pysyvästi pois. Lainan takaisinmaksun jälkeen asiakas saa kullan takaisin, mutta jos lainaa ei makseta takaisin, myy panttilainaamo sen eteenpäin huutokaupassa.

Kulta on panttilainaamoille tärkeä resurssi, sillä sen likviditeetti, tunnustettu arvo ja helppo arvioitavuus tekevät siitä erinomaisen pantin. Olipa kyseessä kultaesine tai puhdas kultaharkko, tarjoaa se panttilainaamolle varman ja arvostetun tavan tarjota asiakkailleen käteistä nopeasti ja tehokkaasti. Aloita kullan panttilainaaminen alla olevasta linkistä!

kullan hinta - takuupantti

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k