Kirjautumisohjeet Katso tästä
Rekisteröityminen: uusi asiakas
Rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen laina-arvion
yhteydessä.
Kun teet laina-arvion, saat kirjautumistiedot s-postiisi.
 
Asiakaskirjautuminen:
Jos olet jo asiakkaamme, voit kirjautua syöttämällä 
käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjaudu sivulla.
 
Huutokauppaan rekisteröityminen: Huuda valitsemaasi
tuotetta ja saat tarkat ohjeet.
Kirjautumis ohjeet
Rekisteröityminen: uusi asiakas
Rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen laina-arvion yhteydessä.
Kun teet laina-arvion, saat kirjautumistiedot s-postiisi.
 
Asiakaskirjautuminen:
Jos olet jo asiakkaamme, voit kirjautua syöttämällä 
käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjaudu sivulla.
 
Huutokauppaan rekisteröityminen: Huuda valitsemaasi tuotetta ja saat rekisteröitymisohjeet.

Kullan huippuhinta

Tiesitkö, että kullan maailmanmarkkinahinta on noussut ennätyskorkeaksi? Mikäli laatikon pohjalta löytyy käyttämättömiä kulta- tai hopeaesineitä, nyt on oivallinen hetki harkita niiden myymistä. Tällä hetkellä Takuupantti Oy:n tarjoama hinta kullasta on kullan huippuhinta!

Niille, jotka omistavat kultaa koruina, kolikkoina tai muussa fyysisessä muodossa, kullan huippuhinta voi avata mahdollisuuksia. Nyt voi olla oikea hetki harkita kultaesineiden myymistä tai niiden käyttämistä vakuutena lainaa vastaan, erityisesti jos on tarve lisärahoitukselle tai halu hyödyntää kultaesineiden arvon kasvu.

Mikä vaikuttaa kullan hintaan?

Kullan arvoon liittyy monia tekijöitä, eikä se ole yksiselitteistä. Kullan hinta ei ole koskaan ollut helposti ennustettavissa, ja etenkin nykymaailmassa pienetkin muutokset vaikuttavat kullan hintaan nopeasti. Kullan hintaan vaikuttavat ainakin seuraavat seikat: keskuspankkien varaukset, Yhdysvaltain dollarin arvo, korujen ja teollisuuden kysyntä sekä kullan tuotanto, inflaatio ja sijoitusnäkymät.

Kullan huippuhinta ja sen kehitys

2000-luvun alusta lähtien kullan hinta on ollut nousujohteinen. Vuosituhannen vaihteessa kullan hinta liikkui noin 300 dollaria unssia kohden. Sen jälkeen on ollut useita merkittäviä hintapiikkejä, jotka ovat johtuneet erilaisista maailmantalouden muutoksista, kuten finanssikriisistä vuonna 2008 ja viimeaikaisista globaaleista epävarmuustekijöistä.

Erityisesti vuoden 2008 finanssikriisin aikana kullan hinta nousi merkittävästi, kun sijoittajat etsivät turvasatamaa rahoilleen. Tämä johti kullan hinnan kipuamiseen yli 1900 dollariin unssilta vuoteen 2011 mennessä. Vaikka hinta on vaihdellut viime vuosina, viimeaikainen taloudellinen epävarmuus ja kasvava kysyntä ovat jälleen työntäneet hinnat huippulukemiin. Tämän hetkiseen on kullan huippuhintaan vaikuttaa taloudellisen epävarmuuden lisäksi myös Ukrainan sota.

Kullan huippuhinta tarkoittaa, että voit saada käyttämättömillä, vanhoilla tai jopa rikkinäisillä kultaesineillä enemmän rahaa kuin koskaan aikaisemmin. Olipa kyseessä sitten erilaiset korut, kolikot tai muut kultaa sisältävät esineet, Takuupantti tarjoaa sinulle markkinoiden parhaan hinnan.

Arvoesineiden myynti voi olla suuri päätös, jonka takia tarjoamme asiantuntevaa palvelua ja läpinäkyvää hinnoittelua, jotta voit tehdä myyntipäätöksen luottavaisin mielin. Arviointimme on maksuton eikä velvoita sinua myymään tai panttaamaan, joten voit aina tulla tarkistuttamaan kultaesineesi arvon ilman riskiä. Ota yhteyttä jo tänään, ja aloita kullan myynti tai panttaus. Juuri nyt on kullan huippuhinta!