Korvakorut

Monet meistä omistavat erilaisia korvakoruja, ja ne ovatkin suosittuja esineitä panttilainaamoissa, jossa ne voivat toimia vakuutena lyhytaikaisille lainoille. Panttilainaa korvakoruista, juuri sinun elämän muuttuviin tilanteisiin.

Ennen lainan saamista, panttilainaamon ammattilaiset arvioivat korvakorujen arvon. Korvakorujen arvoon vaikuttavat niiden materiaali, mahdolliset jalokivet sekä korvakorujen kunto, ikä ja harvinaisuus. Myös tunnettu brändi voi nostaa korvakorujen arvoa. 

Korvakorujen panttilainaaminen on helppo tapa saada käteistä nopeasti, ilman luottotarkistuksia tai pitkiä odotusaikoja. Panttilainaamoon myyminen on myös erinomainen vaihtoehto, jos sinulla on arvokkaita korvakoruja, joita et enää käytä tai tarvitse. 

Laske Takuupantin verkkopalvelun avulla helposti ja nopeasti arvio lainallesi, ja postita arvoesineesi meille. Kun tuote on saapunut meille, tarkistamme sen ja hyväksymme lainatarjouksen, jonka jälkeen saat rahat tilillesi saman tien. 

panttilainaa-korvakoruista-takuupantti

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k