Kaulakorut

Monet meistä omistavat erilaisia koruja, esimerkiksi kaulakoruja, jotka ovat jääneet laatikon pohjalle pölyttymään. Kaulakorut ovat yleensä arvokkaita, sekä ne säilyttävät arvonsa hyvin. Ne kuuluvat yleisempiin esineisiin, joita panttilainaamoihin tuodaan lainojen vakuudeksi. Panttilainaa kaulakoruista, juuri sinun elämän muuttuviin tilanteisiin.

Kaulakorun panttilainaus alkaa korun arvon arvionnista, johon vaikuttaa muun muassa materiaalit ja niiden paino, jalokivien laatu ja koko sekä korun ikä, harvinaisuus ja kunto. Arvioinnin jälkeen lainan saa yleensä välittömästi. 

Otamme vastaan kaikenlaisia kaulakoruja, erityisesti arvokkaampia koruja, kuten kulta- ja valkokultakoruja. Ne voivat olla yksinkertaisia ketjuja, riipuksia tai koruja, joissa on jalokiviä. Jos sinulta siis löytyy kotoa kaulakoruja, jotka haluaisit muuttaa rahaksi, olemme Takuupantissa valmiit arvioimaan ne ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen hinnan.

Laske Takuupantin verkkopalvelun avulla helposti ja nopeasti arvio lainallesi, ja postita arvoesineesi meille. Kun tuote on saapunut meille, tarkistamme sen ja hyväksymme lainatarjouksen, jonka jälkeen saat rahat tilillesi saman tien. 

panttilainaamo huutokauppa

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k