Hopea

Hopean monipuolisuus ja kestävyys ovat tehneet siitä arvostetun materiaalin koruihin ja muihin esineisiin. Hopean likviditeetti ja kestävyys tekevät siitä erinomaisen pantin. 

Asiakkaat panttilainaavat hopeaa usein saadakseen nopeasti käteistä. Panttilainaus on hyvä vaihtoehto, sillä silloin hopeasta ei tarvitse luopua lopullisesti. Kun laina maksetaan takaisin, saa asiakas vakuuden takaisin itselleen. Jos taas lainaa ei makseta takaisin, myy panttilainaamo hopean eteenpäin.

Hopea on panttilainaamon tärkeä resurssi. Sen likviditeetti ja helposti määriteltävä arvo tekevät siitä suosittuja panttilainauksen kohteita. Hopeaesineiden ja -korujen panttilainaus on tehokas tapa saada käteistä nopeasti ilman, että tarvitsee myydä omaisuuttaan. Aloita hopean panttilainaus jo tänään alla olevasta linkistä!

hopean hinta

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k