Chanel-laukkujen panttilainaus

Chanel, ranskalainen muotitalo, on jo vuodesta 1910 lähtien tarjonnut maailmalle ylellisiä, ikonisia tuotteita. Chanelin laukut ovat erityisesti tunnettuja korkeasta laadustaan ja ajattomasta tyylistään. Mutta entä jos kallisarvoinen Chanel-laukkusi voisi olla enemmän kuin vain asuste? Chanel-laukkujen panttilainaus on yhä suositumpi tapa saada taloudellista apua äkillisissä tilanteissa.

Arvokas laukku kuten Chanel ei ole pelkästään asuste, vaan sijoitus. Sen arvo ei heikkene vuosien saatossa, kunhan laukku säilyy hyvässä kunnossa. On tilanteita elämässä, jolloin yllättävät menot saapuvat ilman varoitusta. Tällöin voit käyttää laukkuasi pääsynä nopeaan ja turvalliseen rahoitukseen. Me Takuupantissa tarkistamme laukkusi aitouden ja kunnon. Kun laukkusi on todettu aidoksi, saat tarjouksen sen hetkisestä arvosta. Jos päätät jatkaa, laukku jää panttilainaamomme hallintaan ja saat rahasi.

Chanel-laukkujen panttilainaaminen tarjoaa erinomaisen tavan hyödyntää sijoituksesi arvoa, kun kohtaat äkillisiä muuttuvia tilanteita. Se mahdollistaa nopean rahoituksen saamisen ilman, että menetät lopullisesti omaisuuttasi. Kun tilanteesi sallii, voit lunastaa laukkusi takaisin ja nauttia sen ylellisyydestä vielä monien vuosien ajan.

merkkilaukkujen-aitoutus

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k