Certina-kellojen panttilainaus

Certina, sveitsiläisen kellonvalmistuksen perinteen edustaja, on tunnustettu ympäri maailmaa kestävyydestään ja laadukkaasta suunnittelustaan. Certinan kellot, joissa yhdistyy sekä tekninen osaaminen että elegantti muotoilu, ovat arvostettuja ja haluttuja ajannäyttäjiä. Joskus elämässä tulee kuitenkin vastaan tilanteita, joissa rahallinen apu on tarpeen lyhyellä varoitusajalla. Tässä tilanteessa Certina-kellojen panttilainaus voi olla erinomainen vaihtoehto.

Jos omistat Certina-kellon ja harkitset sen panttilainaamista, olemme täällä auttamassa. Ensin kellojen arvo määritellään useiden tekijöiden, kuten mallin, kunnon, iän sekä mahdollisten alkuperäisten lisävarusteiden ja todistusten perusteella. Tämän jälkeen saat lainatarjouksen, joka perustuu kellon arvioituun arvoon.

Panttilainaamomme tarjoaa nopean ja luotettavan palvelun kaikille Certina-kellon omistajille. Kun lähetät kellon meille, asiantuntijamme tekevät perusteellisen arvioinnin ja antavat sinulle reilun tarjouksen. Ja kun päätät lunastaa kellon takaisin, se on odottamassa sinua samassa kunnossa. Käännä kellosi laatu käteiseksi, kun sitä tarvitset. Certina-kellojen panttilainaus on hieno mahdollisuus hyödyntää kellon arvoa taloudellisesti. 

certina-kellojen-panttilainaus-takuupantti

Laske paljonko saat kullasta tänään

Kullan panttilainaaminen on hyvä vaihtoehto, sillä kullan hinta on nyt historiallisen korkealla. Hinta, joka laskurissa näkyy on juuri se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi, eikä siinä ole piilotettuja kuluja. 

29,00
37,00
43,00
50,00
0€
  • 14k
  • 18k
  • 21k
  • 24k