Audemars Piguet

Arvokello Audemars Piguet

Audemars Piguet on yksi maailman arvostetuimmista kellomerkeistä, ja siihen liittyy useita syitä. Ensinnäkin, Audemars Piguet -kellojen laatu ja kestävyys ovat huippuluokkaa. Yhtiö käyttää vain parhaita materiaaleja, kuten jalometalleja ja korkealaatuisia teräksiä, ja kellot valmistetaan käsityönä Sveitsissä. Audemars Piguet on myös tunnettu innovaatioistaan ja monimutkaisista kellomekanismeistaan, kuten ikuisista kalentereista ja Tourbillon-kelloista.

Audemars Piguet -yhtiön historia ulottuu vuoteen 1875, jolloin Jules Louis Audemars ja Edward Auguste Piguet perustivat yhtiön Le Brassusissa, Sveitsin Jura-vuorilla. Yhtiö on edelleen perheomisteinen, ja se on saavuttanut mainetta mm. ikonisen Royal Oak -malliston kehittäjänä, joka esiteltiin vuonna 1972 ja mullisti luksusurheilukellojen maailman.

Audemars Piguet -kellot toimivat hyvin lainan vakuutena panttilainaamossa, koska niiden arvo on helposti määriteltävissä ja ne säilyttävät arvonsa hyvin. Takuupantti luottaa Audemars Piguet -kellojen jälleenmyyntiarvoon ja niiden tunnistettavuuteen, mikä tekee niistä luotettavan vakuuden. Näin Audemars Piguet -kellojen omistajat voivat käyttää niitä rahan lainaamiseen ilman, että heidän tarvitsee myydä arvokasta kelloaan.

Takuupantti Oy tarjoaa panttilainaa Audemars Piguen kelloja vastaan. Täytä ilmainen lainatarjous, ja saat meiltä vastauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Hae lainaa Audemars Piguea vastaan!

Lainaa Audemars Piguea vastaan

Saat meiltä panttilainaamo Takuupantista pikaista panttilainaa Audemars Piguetasi vastaan. Laina-arvoon vaikuttaa kellon malli, vuosimalli, kunto, tehdyt huollot sekä mukana tuleva laatikko, takuutodistus sekä alkuperäinen ostokuitti. Kun tuot tai lähetät kellosi meille, otathan kaikki mahdolliset kelloon kuuluvat tarvikkeet ja todistukset mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää Audemars Piguen panttaamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään! Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@takuupantti.fi tai soita numeroon 0505342667.