Kirjautumisohjeet Katso tästä
Rekisteröityminen: uusi asiakas
Rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen laina-arvion
yhteydessä.
Kun teet laina-arvion, saat kirjautumistiedot s-postiisi.
 
Asiakaskirjautuminen:
Jos olet jo asiakkaamme, voit kirjautua syöttämällä 
käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjaudu sivulla.
 
Huutokauppaan rekisteröityminen: Huuda valitsemaasi
tuotetta ja saat tarkat ohjeet.
Kirjautumis ohjeet
Rekisteröityminen: uusi asiakas
Rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen laina-arvion yhteydessä.
Kun teet laina-arvion, saat kirjautumistiedot s-postiisi.
 
Asiakaskirjautuminen:
Jos olet jo asiakkaamme, voit kirjautua syöttämällä 
käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjaudu sivulla.
 
Huutokauppaan rekisteröityminen: Huuda valitsemaasi tuotetta ja saat rekisteröitymisohjeet.
Asunto-osake lainan vakuutena

Asunto-osake lainan vakuutena

Asunto-osake lainan vakuutena tarjoaa mahdollisuuden saada rahoitusta ilman perinteisiä pankkilainoja tai pitkiä odotusaikoja ja luottotarkistuksia. Se on erityisen hyödyllinen niille, jotka etsivät joustavia rahoitusratkaisuja elämän muuttuviin tilanteisiin.

Asunto-osake lainan vakuutena on yksi yleisimmistä tavoista saada lyhytaikaista lainaa. Tämä menetelmä perustuu asunnon arvon käyttämiseen lainan turvaamiseksi. Prosessissa lainanantaja, Takuupantti, ottaa asunto-osakkeen pantiksi sovittua lainasummaa vastaan. Tämä on erinomainen tapa saada tarvittavaa pääomaa esimerkiksi kodin remontointiin, suurempaan hankintaan tai yllättäviin arjen menoihin.

Lainan suuruus ja lainan ehdot

Panttilainan määrä riippuu suoraan asunnon arvosta. Kiinteistönarvioitsijan arvioinnissa huomioidaan asunnon sijainti, kunto, koko, mahdollinen velka, tulevat remontit ja muut markkinaan vaikuttavat tekijät.

Kun asunto-osakkeen arvo on määritetty, sovitaan lainan suuruus sekä muut ehdot. Lainasumman lisäksi käydään läpi korkoprosentti, takaisinmaksuaika sekä muut lainan yksityiskohdat. Meillä verkkopanttilainaamo Takuupantissa, yli 20 000€ lainoissa korko on 1,95% kuukaudessa. Voit tutustua tarkemmin palveluhinnastoomme täällä. Lainan takaisinmaksuaika on 3 kuukautta. Jos kolmen kuukauden jälkeen et voi vielä maksaa lainaa takaisin, laina-aikaa voidaan jatkaa aina kolmen kuukauden jaksoissa, maksamalla siihen asti kertyneet korot ja kulut. Kun sinulla on asunto-osake lainan vakuutena, ja jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin meille, menee asuntosi julkiseen huutokauppaan, ja se myydään siellä tai myöhemmin muussa myynnissä eteenpäin. Sinulla on kuitenkin oikeus maksaa lainasi tai siirtää sitä eteenpäin huutokaupan viimeisiin hetkiin asti.

Asunto-osake lainan vakuutena – helppo ja vaivaton rahoitustapa

Asunto-osake lainan vakuutena mahdollistaa suuremmankin lainasumman saamisen. Asunto-osakkeen käyttäminen lainan vakuutena on yksi suosituimmista ja käytännöllisimmistä tavoista rahoittaa elämän suuria hankkeita, olipa kyseessä sitten kesämökin osto, lapsen koulutus tai vaikkapa unelmien lomamatka. Tämä menetelmä ei ainoastaan tarjoa kilpailukykyisiä lainaehtoja, vaan myös tekee lainan saamisprosessista huomattavasti helpompaa ja vaivattomampaa. Saat meiltä verkkopanttilainaamo Takuupantista lainatarjouksen nopeasti jopa samana päivänä!

Asunto-osake lainan vakuutena tarjoaa joustavan ja käytännöllisen tavan hallita taloudellisia tarpeita. Jos harkitset asunto-osakkeen panttaamista tai haluat lisätietoja, Takuupantin asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua. Ota yhteyttä tai täytä verkkosivuillamme oleva lomake saadaksesi lisätietoja ja aloittaaksesi prosessin.

Asunto-osake lainan vakuutena