Kirjautumisohjeet Katso tästä
Rekisteröityminen: uusi asiakas
Rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen laina-arvion
yhteydessä.
Kun teet laina-arvion, saat kirjautumistiedot s-postiisi.
 
Asiakaskirjautuminen:
Jos olet jo asiakkaamme, voit kirjautua syöttämällä 
käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjaudu sivulla.
 
Huutokauppaan rekisteröityminen: Huuda valitsemaasi
tuotetta ja saat tarkat ohjeet.
Kirjautumis ohjeet
Rekisteröityminen: uusi asiakas
Rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen laina-arvion yhteydessä.
Kun teet laina-arvion, saat kirjautumistiedot s-postiisi.
 
Asiakaskirjautuminen:
Jos olet jo asiakkaamme, voit kirjautua syöttämällä 
käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjaudu sivulla.
 
Huutokauppaan rekisteröityminen: Huuda valitsemaasi tuotetta ja saat rekisteröitymisohjeet.
aitoutus

Aitoutus

Nykypäivänä, kun ylelliset merkkituotteet, kuten designer-laukut ja lompakot, ovat enemmän kuin koskaan sekä statussymboleita että sijoituksia, on aitoutus noussut keskiöön. Tässä kirjoituksessa sukellamme syvälle siihen, miksi aitouden tunnistaminen on elintärkeää ja kuinka voit varmistaa, että arvokkaat merkkituotteesi ovat 100% aitoja. Esittelemme myös Entrupyn vallankumouksellisen teknologian, joka on mullistanut aitouden varmentamisen prosessin. Aitoutus ei ole pelkästään varotoimi väärennöksiä vastaan, vaan se on myös olennainen osa tuotteen arvon, laadun ja kestävyyden varmistamista. Aitouden varmistaminen on siis ehdottoman tärkeää, olitpa sitten ostamassa, myymässä tai panttaamassa merkkilaukkua tai -asustettasi.

Aidot merkkituotteet valmistetaan käyttäen parhaita materiaaleja ja tiukimpia laatuvaatimuksia. Väärennökset sen sijaan valmistetaan usein halvemmista materiaaleista ja heikommalla käsityöllä, mikä johtaa laatuongelmiin ja lyhyempään käyttöikään. Lisäksi aitojen tuotteiden jälleenmyyntiarvo säilyy korkeana, toisin kuin kopioilla. Me Takuupantissa arvostamme aitoutta ja tarjoamme asiakkaillemme vain aitoja tuotteita. Aitoutus tukee myös vastuullista kulutusta ja torjuu laitonta väärennöskauppaa, joka usein rahoittaa järjestäytynyttä rikollisuutta ja hyödyntää epäeettisiä työvoimakäytäntöjä. Ostamalla vain aitoja tuotteita ja varmistamalla niiden aitouden, kuluttajat voivat ottaa kantaa myös eettisten ja kestävien käytäntöjen puolesta.

Entrupy aitoutus

Entrupy on tekoälypohjainen aitouden tunnistuspalvelu, joka käyttää kehittynyttä koneoppimista ja mikroskooppista kuvantamista tunnistaakseen väärennökset. Entrupyn järjestelmä analysoi tuhansia mikroskooppisia kuvia tuotteesta, vertailee niitä massiiviseen tietokantaansa aidoista ja väärennetyistä tuotteista, ja antaa sitten aitoustodistuksen. Teknologia kykenee tunnistamaan noin kahdenkymmenen ylellisen tuotemerkin malleja ja materiaaleja, mikä tekee siitä äärimmäisen kattavan. Aitoutus Entrupyn avulla kestää maksimissaan päivän, mutta yleensä tuloksen saa heti.

Me Takuupantissa käytämme Entrupyn teknologiaa osana aitouden varmistamisen prosessiamme, tarjoten asiakkaillemme lisävarmuutta ja luottamusta. Kun tuot merkkilaukkusi tai lompakkosi meille, voit olla varma, että aitoutus suoritetaan huippuluokan teknologialla ja asiantuntemuksella.

Aitoutus on olennainen osa ylellisten merkkituotteiden ostamista, myymistä tai panttaamista. Se ei ainoastaan suojaa sinua väärennöksiltä, vaan myös varmistaa, että sijoituksesi säilyttää arvonsa. Me Takuupantissa ymmärrämme tämän merkityksen ja tarjoamme asiantuntijapalveluita varmistaaksemme, että kaikki myymämme tai panttaamamme tuotteet ovat 100% aitoja. Aitouta tai hae panttilainaa merkkilaukkuasi vastaan jo tänään! Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!